ONLINE SONUÇ
ONLINE SONUÇ
Gıda İntoleransı

Gıda İntoleransı

[vc_row][vc_column][wpc_custom_heading heading=”Gıda İntoleransı” colored_line=”yes”][vc_column_text]

Gıda duyarlılığı, bazı besinler ve içeriklerine karsı, her tüketimlerinden özellikle de yüksek miktarda tüketimlerinden sonra gelişen olumsuz reaksiyondur. Gıda duyarlılığı için kullanılan tıbbi terim, alerjik olmayan gıda hiper-hassasiyetidir. Bir besin, içecek, gıda katkı maddesi veya bileşenine karsı oluşan,belirtileri birden fazla organ veya sistemi etkileyen fakat gerçek alerji olmayan gecikmiş olumsuz reaksiyondur. Gıda duyarlılığı, vücut bazı gıdalarla basa çıkamadığı zaman oluşur. Bu, genellikle vücudun o gıdanın sindirimi için gerekli bazı kimyasal ve enzimleri yeterince üretememesinden kaynaklanır. En yaygın gıda duyarlılıklarına bir örnek olan inek sütü, laktoz adı verilen bir çeşit seker içermektedir. Pek çok insanda, normalde ince bağırsağı çevreleyen hücrelerde üretilen laktaz enzimi eksikliği görülür. Laktaz enzimi olmayan bu kisiler, süt şekerini kan dolasımına karışabilecek daha basit biçimlere dönüştüremezler.

Bu kapsamda laboratuvarımızda EUROLINE FOOD 216 uygulanmaktadır.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row_full_center_content” bg_color=”#f9f9f9″ margin_bottom=”30″ padding_top=”30″][vc_column][wpc_custom_heading heading=”Hizmetlerimiz” colored_line=”yes” size=”medium” el_class=”biobaslik”][vc_separator css=”.vc_custom_1537459571439{margin-top: -19px !important;}”][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”100″ style=”pagination” items_per_page=”3″ gap=”10″ arrows_design=”vc_arrow-icon-arrow_01_left” paging_design=”none” loop=”yes” autoplay=”5″ item=”462″ grid_id=”vc_gid:1618227573331-28b33faa0dc264fd9c24460ef7d2a232-3″ taxonomies=”23″][/vc_column][/vc_row]